Astrologie: Kinderhoroscoop

Wat heeft het kind nodig?

Ben je als ouder of verzorger op zoek naar manieren om beter aan de behoeften van je kind te voldoen? Wil je begrijpen wat je kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen en hoe je als ouder de juiste ondersteuning kunt bieden?

Als ouder is het natuurlijk je wens om je kinderen alles te geven wat ze nodig hebben om te gedijen. Een kinderhoroscoop laat zien waar het kind wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Deze horoscoop omvat niet alleen een beknopte beschrijving van het sterrenbeeld, maar geeft ook inzicht in de ascendant en de invloed van de maan op je kind. Bovendien bevat de horoscoop waardevolle tips en richtlijnen over hoe je als ouder effectief kunt omgaan met de specifieke karaktereigenschappen en behoeften van je kind. Dit kan helpen bij het creëren van een harmonieuze en ondersteunende omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Wil je een diepgaande, uitgebreide kinder-geboortehoroscoop, dan raden wij de uitgebreide geboortehoroscoop voor kinderen aan (+/- 30 pagina's), die je ook kunt opslaan als PDF of uit kunt printen.

Wat je kunt verwachten

Je ontvangt een duiding en uitleg van de de invloed die de planeten op het kind hebben. De prijs van deze horoscoop bedraagt € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze duiding wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de horoscoop kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer