Verschillende soorten Totemdieren

Behalve het totemdier wat je bij je geboorte meekrijgt kun je in je leven met meerdere totemdieren te maken krijgen. Bij het ontdekken van jouw persoonlijke totems moet je zien te achterhalen of het om een Levens Totem, een Reis Totem, een Boodschap Totem of een Schaduw Totem gaat.

Ontdek je totemdieren


Geboorte Totem

De Indianen maken veel gebruik van totems, van dieren die je als een spirituele helper kunt beschouwen. De 12 astrologische dierenriemtekens die wij gebruiken worden door Kenneth Meadows in zijn boek Moeder Aarde Astrologie geassocieerd aan 12 verschillende Indiaanse totemdieren. Ontdek wat jouw Geboorte Totem is.

Laat je Geboorte Totem berekenen


Levens Totem

Je Levens Totem werkt je hele leven lang met je samen. Het dier is aanwezig, in je omgeving of in je gedachten, wanneer je zijn krachten en specifieke eigenschappen nodig hebt. Meestal heb je je hele leven één Levens Totem, maar verschillende Levens Totems in de verschillende periodes van je leven zijn soms ook mogelijk.

Bekijk de eigenschappen van totemdierenReis Totem

Een Reis Totem blijft een bepaalde periode bij je. Een wat langere periode, het kunnen weken, maanden of zelfs jaren zijn, de tijd die jij nodig hebt om bepaalde levenslessen te leren.

Als je er op gaat letten zul je steeds beter zien dat er speciale dieren opduiken in je leven. Het verschil tussen een Reis Totem en een Boodschap Totem is de periode. Een Boodschap Totem zal zich snel tonen en maar heel even bij je blijven.


Boodschap Totem

Een Boodschap Totem brengt je een spirituele boodschap of een waarschuwing. Meestal is het een ongewone ervaring die op dat ogenblik erg indrukwekkend is.

Een Boodschap Totem is er maar een korte tijd, een dag of hooguit een week, maar meestal slechts een paar uur. Soms brengt de Boodschap Totem geen boodschap, maar veroorzaakt op de een of andere manier een af- of omleiding in je leven. Achteraf kun je zien dat je geluk hebt gehad, bijvoorbeeld omdat je niet in de bus zat die je wilde nemen en die een ongeluk heeft gekregen.


Schaduw Totem

De Schaduw Totem is een totem wat ons angst aanjaagt. We ervaren een Schaduw Totem als erg krachtig maar we hebben er liever niet mee te maken. Je Schaduw Totem weerspiegelt je eigen innerlijke angsten. Door je te verdiepen in je Schaduw Totem en je angst voor dit dier te overwinnen kun je een spirituele groei doormaken.

 
Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...