Welk dier is jouw GeboorteTotem?

Onze Westerse astrologie en de Moeder Aarde astrologie hebben als overeenkomst dat ze dezelfde maandindeling hebben. De Indianen werken met totem- of medicijndieren, dat zijn dieren die je als spirituele helper kunt zien. Kenneth Meadows heeft in zijn boek 'Moeder Aarde astrologie' de 12 Westerse astrologische dierenriemtekens gekoppeld aan 12 verschillende totemdieren.

Sterrenbeeld & bijbehorend totemdier

Als je niet weet wat je sterrenbeeld is, kun je je totemdier hier ook laten berekenen, vul geboortemaand en -dag in:

 


Hoe weet je welk dier een van jouw Totemdieren is?

Sommige mensen denken dat ze zelf een dier uit kunnen kiezen, en kiezen dan een dier waarop ze trots kunnen zijn en niet zozeer een dier dat echt bij hen past. Meestal leidt dat nergens toe, hooguit tot frustratie. Geen enkel dier staat hoger op de ladder dan een ander, elk dier heeft een uniek Medicijn te bieden. Het is altijd beter om het Medicijn van het stinkdier goed te begrijpen dan niets aan te kunnen vangen met het Medicijn van de arend. Je zult het meeste succes boeken met het dier dat naar jou toekomt.

Het ontdekken van jouw totemdieren kun je het beste beginnen door eerst eens rustig na te gaan voor welke dieren je altijd al veel belangstelling hebt gehad en in wat voor perioden van je leven je interesse het sterkst was. De volgende vragen kunnen je daarbij helpen:

1. Welk dier heeft je altijd al gefascineerd? (Levens Totem)

2. Welk dier zie je momenteel het meest wanneer je in de natuur bent? (Reis Totem)

3. Tot welk dier voel je je momenteel het sterkst aangetrokken? (Reis Totem)

4. Droom je weleens over dieren? (Levens- of Reis Totem)

5. Voor welk dier ben je het bangst? (Schaduw Totem)

6. Ben je ooit gebeten of aangevallen door een dier? (Schaduw Totem)

 

Lees meer over totems

Lees meer over totemdieren

 
Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...