Astrologie: voorspellende horoscopen

Hier kun je diverse voorspellende horoscopen raadplegen, natuurlijk de gratis daghoroscopen, maar ook maandelijkse en jaarlijkse horoscopen zijn hier online beschikbaar.

Ongeacht welke horoscoop je kiest, ze delen allemaal hetzelfde doel: ze werpen licht op wat mogelijk in de toekomst ligt en kunnen je nèt dat extra beetje ondersteuning bieden of je in de juiste richting sturen.

Alle persoons­gegevens worden con­form onze Privacy en Cookie verkla­ring ver­werkt. Toege­paste en toege­lichte horos­copen wor­den zon­der garan­ties voor de toe­komst aange­boden.

Maandhoroscoop december

RelatiehoroscoopBen je nieuwsgierig wat de maand december voor jou in petto heeft?

Lees het in je actuele maandhoroscoop.

Naar de maandhoroscoop


Jaarhoroscoop 2024 *tip*

RelatiehoroscoopWat zijn je verwachtingen en plannen voor het jaar 2024?

Ben je nieuwsgierig naar wat dit jaar voor jou in petto heeft op het gebied van gezondheid, relaties en vriendschappen, carrière en financiën?

Misschien ben je geïnteresseerd hoe je jezelf kunt voorbereiden op wat er komen gaat. Lees dan de jaarhoroscoop voor 2024!

Naar de jaarhoroscoop 2024

Naar de jaarhoroscoop 2023
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare consulent.

Ga naar de consulenten


Liefdeshoroscoop voor 2024 *tip*

Ben je benieuwd naar wat het jaar 2024 in zich heeft op het gebied van liefde en romantiek?

Zou je graag meer inzicht willen hebben in je relaties, zowel bestaande als mogelijke nieuwe connecties? Het is begrijpelijk dat je nieuwsgierig bent naar wat de toekomst op liefdesgebied voor je in petto heeft en welke kansen en uitdagingen zich kunnen voordoen.

Naar de liefdeshoroscoop 2024

Naar de liefdeshoroscoop 2023


Gratis daghoroscoop

woensdag 6 december 2023

Daghoroscoop Ram 06-12-23

Je zult vandaag tact en diplomatie moeten inzetten om niet in een ruzie verzeild te raken. Tenzij er een creatief project op de agenda staat, zal je productiviteit niet bijster groot zijn. Gebruik een idee om een plot te ontwikkelen. Jouw emoties schieten vandaag alle kanten op. Naast een romantische stemming, krijg je ook te maken met vele psychologische zaken. Niet vasthouden aan wat moet worden losgelaten. Liefde! Romantiek! Je hebt er geen gebrek aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 06-12-23

Je vermogen om creatief te zijn met taal zal vandaag van pas komen. Je hebt veel goede ideeën; zet ze op papier ter wille van toekomstige projecten. Een zakelijke deal kan uitmonden in een actief partnerschap. Te midden van de massa val jij doorgaans op en krijg je een leidinggevende rol toebedeeld als ceremoniemeester, gastspreker of entertainer. Hoewel je er financieel voordeel van kunt hebben, is het belangrijker dat je er plezier aan beleeft.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 06-12-23

Je blijft vandaag lange tijd in de laagste versnelling hangen en hebt dan ook al snel een fikse achterstand op de rest. Op medelijden hoef je niet te rekenen. Je agenda barst haast uit z’n voegen van de afspraken. Grote kans dat je mensen ontmoet die je verder kunnen helpen in je privéleven of op je werk. Er kan vandaag weinig sprake zijn van arbeidsvreugde. Een superieur kan erop aansturen dat jij de schuld op je neemt van iets wat je niet hebt gedaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 06-12-23

Deze dag is bedoeld om je volledig onder te dompelen in onderzoek en transformatie. Je hebt behoefte aan details, feiten en achtergrondinformatie. Dat kan over een van je projecten gaan, maar ook over jezelf. Wees maar lekker obsessief. Het is natuurlijk altijd verleidelijk om je eigen gang te gaan en daarbij ben je ook nog altijd bereid om een risico te nemen. Toch kan een ongevraagde tip ervoor zorgen dat je bepaalde fouten voorkomt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 06-12-23

Voor welke taak je vandaag ook staat, het moeilijkste zal zijn om eraan te beginnen. Ben je eenmaal aan de slag, dan neemt een creatief proces het over en wordt alles een stuk eenvoudiger dan je dacht. Een familielid kan je vanavond de kriebels bezorgen. Hij of zij weet je werkelijk het bloed onder de nagels vandaan te krijgen. Je hebt de neiging om met je vuist tegen de muur te slaan. Niet doen, die muur geeft niet mee. Gewoon op je tanden bijten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 06-12-23

Draag vandaag bij aan jouw reputatie door een vergadering voor te zitten. Laat je door een deskundig jurist bijstaan in een kwestie die met onroerend goed te maken heeft. Dat geldt ook voor een conflict of delict. Je hebt behoefte aan ontspanning. Je leventje kabbelt eigenlijk een beetje voort. Zonder spectaculaire nieuwtjes of veranderingen. Je dagdroomt veel of verdwijnt graag in een film, serie, game of boek. Echt actief word je niet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 06-12-23

Jouw verlangens kunnen botsen met die van naasten. Probeer tot overeenstemming te komen. Je weet wat mensen drijft; gebruik die gave om zonder al te veel ophef je zin te krijgen. Houd rekening met een verrassing die te maken kan hebben met familiebezit of de financiële situatie van een naaste. Als je graag op antiekmarkten snuffelt, kun je met iets opmerkelijks thuiskomen, probeer af te dingen. Besteed aandacht aan een erfenis of geldkwestie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 06-12-23

Een kans of promotie gaat aan je neus voorbij en daar baal je stevig van. Laat dit niet je dag verpesten. Er komen nog wel nieuwe mogelijkheden. Je krijgt te maken met een hoge rekening of onverwacht kostenplaatje. Hopelijk is je rekening goed gevuld. Je bent vandaag niet gemakkelijk over te halen. Je kunt je nu niet zo goed inleven in een ander, omdat je daar het nut niet van inziet. Hoewel je het natuurlijk zelf moet weten, zorgt dit voor wrijvingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 06-12-23

Je bent een tijd op eenzelfde punt in je leven blijven steken. Dat was even rustgevend, maar het werd wel weer eens tijd voor wat beweging in je persoonlijke ontwikkeling. Nu is het dan eindelijk zover. Probeer te luisteren als een ouder iemand je advies geeft. Bijt op je tong voordat je roept dat je niet op goede raad zit te wachten. Dat zit je namelijk wel, dat zitten we allemaal, altijd. En stiekem kun je wel wat advies gebruiken in die ene situatie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 06-12-23

Doorbreek je routine, ook al wachten dringende werkzaamheden en kom tot rust. Probeer een slechte gewoonte af te leren en bezoek iemand bij wie je lang niet bent geweest. Ontwikkel een ongebruikt creatief talent; ga op les. Let op dat je die ene persoon niet teveel vertrouwt. Als je het gevoel hebt dat er iets niet in orde is, kun je ervan uitgaan dat dat waar is. Vertrouw je intuïtie, wat anderen ook zeggen. Wees voorzichtig met financiële zaken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 06-12-23

Je zult vandaag op je teentjes getrapt zijn als iemand zomaar een afspraak afzegt. Geef het een positieve draai door te beseffen dat je nu ineens meer over jouw eigen vrije tijd kunt beschikken. Zoek contact met familie die ergens anders woont; dat wordt meer gewaardeerd dan je denkt. De werkdruk valt je zwaar. En de sleur is ook niet bepaald prettig. Er wordt vandaag veel van je gevraagd en je kunt er niet echt onderuit. Zorg dat je ook ontspant.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 06-12-23

Ruzie vanochtend vroeg zal je lang dwarszitten als je met een boos hoofd het huis verlaat. Ook als je het niet met elkaar eens bent, kun je toch van elkaar houden. Hard werken is jouw beste optie vandaag. Door je plicht te doen word je beloond. Je benadert vandaag alles heel zwaar en serieus. Prima wanneer het je werk of studie betreft, maar het gaat wel ten kost van de lol en luchtigheid in je vrije tijd. Gun jezelf wat meer plezier.

© tekst Astro Media
Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Wil jij je para­normale gaven ontwik­kelen? Pro­beer dit e-book van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Ontvang toe­gang tot diverse spiri­tuele cursus­sen en wis­sel erva­ringen uit in een beslo­ten en vei­lige omge­ving.

Lees meer...