Astrologie: Uitgebreide kinderhoroscoop

Kinderhoroscoop voor kinderen tot ca. 12 jaar

Deze bijzonder uitgebreide kinderhoroscoop is een geboortehoroscoop die specifiek is ontworpen voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Deze horoscoop wordt samengesteld op basis van de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats van het kind, en omvat een grondige analyse van een breed scala aan planeetstanden en de mogelijke invloed daarvan.

Deze zeer gedetailleerde kinderhoroscoop is volledig gepersonaliseerd, waarbij de naam van het kind consequent wordt gebruikt. Deze horoscoop kan dienen als een waardevolle leidraad bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind, en biedt ouders en/of verzorgers inzicht in zowel de sterke als zwakke eigenschappen van het kind. Bovendien wijst het op welke eigenschappen gestimuleerd kunnen worden om het kind te ondersteunen bij zijn of haar groei en ontwikkeling.

De opbouw van de horoscoop omvat verschillende belangrijke secties. Allereerst wordt er een korte uitleg gegeven over de basisprincipes van astrologie. Vervolgens wordt ingegaan op de algemene kenmerken van het specifieke sterrenbeeld van het kind. Daarna volgt een diepgaande analyse van de persoonlijke horoscoptekening, waarbij de planeten in hun positie worden beschreven op het moment van de geboorte.

Vergeet niet de horoscoop op te slaan!

Deze horoscoop wordt online ge­maakt en je kunt deze daarna prin­ten of op­slaan als PDF (ca. 30 pagi­na's A4) door op het printerikoontje te klikken onderaan de horoscoop.

PAS OP: door de uitgebreide berekeningen kan het soms even duren voordat de complete horoscoop op je scherm staat.

Wat je kunt verwachten

Je ontvangt een uitgebreide, gepersonaliseerde duiding van circa 30 A4-tjes over de geboortehoroscoop voor kinderen. Je kunt de horoscoop printen of opslaan als PDF (afhankelijk van de instellingen van je printer). De prijs bedraagt tijdelijk slechts € 9,95 ipv 19,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze duiding wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de horoscoop kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer