Astrologie: Uitgebreide geboortehoroscoop

Een astrologische blauwdruk

De uitgebreide geboorte­horoscoop is gebaseerd op je persoon­lijke geboorte­datum, geboorte­tijd en geboorte­plaats. Er wordt gekeken naar een groot aantal persoonlijke planeet­standen en de invloed die deze op je persoon­lijkheid en je omstandigheden kunnen uit­oefenen.

Het kan soms verwarrend zijn als je merkt dat verschillende eigenschappen in je horoscoop tegenstrijdig lijken te zijn. Dit weerspiegelt het feit dat mensen complex zijn en een breed scala aan eigenschappen en emoties bezitten. Iedereen heeft tegenstrijdige aspecten in hun persoonlijkheid, en dat is volkomen normaal. Het is juist deze diversiteit die ons als individuen uniek maakt.

Kortom, een geboortehoroscoop is een fascinerend hulpmiddel om meer over jezelf te ontdekken, maar het is belangrijk om het te zien als een gids, niet als een onveranderlijke voorspelling. Je hebt altijd de vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven vorm te geven op de manier die het beste bij jou past.

Sla je horoscoop op of print hem uit

Deze horoscoop wordt online ge­maakt en je kunt deze daarna prin­ten of op­slaan als PDF (ca. 30-35 pagi­na's A4) door op het printerikoontje te klikken onderaan de horoscoop.

De horoscoop bevat geen moei­lijke astro­logische begrip­pen, maar is door Astro Media geschre­ven in begrij­pelijk Neder­lands.

PAS OP: door de uitgebreide berekeningen kan het soms even duren voordat de complete horoscoop op je scherm staat.

Voor kinderen hebben we een speciale uitgebreide kinderhoroscoop.

Wat je kunt verwachten

Je ontvangt een uitgebreide duiding van circa 30 A4-tjes over je persoonlijke geboortehoroscoop. Je kunt de horoscoop printen of opslaan als PDF (afhankelijk van de instellingen van je printer). De prijs bedraagt tijdelijk slechts € 9,95 ipv 19,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze duiding wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de horoscoop kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer