Zigeuner Weeklegging

De toekomst voorspellen met speelkaarten

Het voorspellen van de toekomst met speelkaarten is een traditionele praktijk die Zigeuners al eeuwenlang hebben beoefend. Ze hanteerden verschillende methoden, waaronder handlezen en het staren in kristallen bollen, maar speelkaarten, zoals we ze vandaag de dag kennen, speelden altijd een bijzondere rol.

De Zigeuners hadden een unieke methode ontwikkeld om de symboliek van de ruiten, harten, schoppen en klaveren te interpreteren. Met behulp van de Zigeuner Weeklegging kun je een helder inzicht krijgen in wat je in de komende week kunt verwachten, zowel op algemene terrein als op specifiek gebied zoals liefde, werk, financiën en welzijn.

Het is van belang dat je deze legging slechts eenmaal per week raadpleegt, zodat je de voorspellingen en bijbehorende adviezen goed kunt overdenken en in de praktijk kunt brengen.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...