Zigeuner Regressielegging

Als alles stagneert

Iedereen maakt wel eens tijden mee waarin ze zich niet op hun best voelen. Vaak begrijpen we heel goed waarom we met problemen worden geconfronteerd. Toch zijn er momenten waarop er dieperliggende oorzaken in het spel zijn, die moeilijk te achterhalen zijn.

Het kan voelen alsof je vastzit, in een dip zit, je relatie niet soepel verloopt, of dat je gewoon niet optimaal presteert, zonder direct te begrijpen hoe of waarom dit gebeurt.

In zulke situaties kan het waardevol zijn om advies in te winnen door middel van een regressielegging met behulp van het Zigeuner Orakel. Dit orakel biedt altijd stof tot nadenken. Tijdens een regressiesessie wordt diep ingegaan op de onderliggende oorzaak van jouw problemen.

Je zult ontdekken welke gevolgen het heeft als je op dezelfde manier doorgaat. Bovendien krijg je waardevolle adviezen waarmee je aan de slag kunt gaan. Daarnaast ontvang je een duidelijke beschrijving van wat je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt. De Zigeuner Regressie kaartlegging biedt niet alleen inzicht, maar ook praktische oplossingen!

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...