Tarot: Weg naar jezelf

Jouw innerlijke reis

Deze tarotkaartlegging is ontworpen om jou inzicht te geven in je huidige innerlijke groei. Het zal jouw positie op je levenspad qua persoonlijke ontwikkeling duidelijk maken. Dit biedt je de kans om te begrijpen waar je nog aandacht aan moet besteden, welke hindernissen je nog tegenkomt op je spirituele reis, en welke nieuwe mogelijkheden zich voor je openen.

De boodschappen in deze legging worden overgebracht door je spirituele gidsen en je innerlijke zelf, die altijd beschikbaar zijn om je te leiden. Je kunt deze legging zo vaak herhalen als je wilt, omdat elk moment in het 'nu' geschikt is voor zelfreflectie en het verkrijgen van inzicht in je levenspad. Vertrouw op je intuïtie terwijl je dit doet.

Onze aardse reis

De Tarot begint met de kaart van de Dwaas en symboliseert de reis van onze ziel op aarde, met al zijn diverse ervaringen. Elke kaart vertegenwoordigt een specifieke fase en uitdaging in het menselijke leven. De kaarten die je nu trekt, onthullen waar jij je bevindt op jouw levenspad en welke aandacht nodig is om een soepele en harmonieuze voortgang te waarborgen. Het leven kent geen toeval, en elke kaart die je trekt wordt je aangeboden door het universum om je verder te begeleiden. Neem de boodschappen van de kaarten rustig in je op, de bijbehorende energie zal je geest verruimen en heling brengen.

Waar je aan kunt werken

Het is van belang dat je leert om volledig verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Deze kaartlegging biedt je de gelegenheid om helderheid te krijgen over de gebieden waarop je moet letten en de aspecten waaraan je nog kunt werken. Als je besluit actie te ondernemen om met een uitdagende situatie om te gaan, gebruik dan deze kaartlegging als een kompas en begin met werken aan jezelf en de omstandigheden om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen op het gebied van spirituele groei, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen. De prijs voor deze bijzondere reading bedraagt € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...