Tarot: Algemene weeklegging

Een vooruitblik op de komende week

De uitgebreide Tarot Weeklegging werpt een blik in de toekomst door middel van een reeks van zeven kaarten, elk toegewezen aan een specifieke dag van de week.

Deze kaarten vormen een onderling verbonden geheel en bieden een gedetailleerd overzicht van wat je in de komende week te wachten staat. Hoewel elke dag zijn eigen toegewezen kaart heeft, werken ze samen om het grotere plaatje van de hele week te onthullen.

Elke kaart die je trekt, draagt een boodschap van je Innerlijke Zelf. Of deze kaarten nu fysiek zijn of virtueel op een computer verschijnen, hun essentie blijft gelijk. Het maakt niet uit hoe je ze ontvangt; de waarde schuilt in de betekenis en de inzichten die ze bieden.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Wendy’Ann, gediplomeerd spiritueel coach en tarotiste. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten

Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer