Tarot: Verleden, heden en toekomst (Crowley)

De Thoth Tarot van Aleister Crowley

De symboliek in de Tarot van Aleister Crowley verschilt aanzienlijk van die in de Rider-Waite Tarot. Crowley zelf beschouwde zijn Thoth Tarot als een reflectie van de structuur van het universum, met speciale aandacht voor het zonnestelsel, symbolisch weergegeven in de kabbala.

In de Thoth Tarot van Crowley vind je symbolen uit diverse bronnen, waaronder de Egyptische, Griekse, oosterse, middeleeuwse en christelijke tradities. Daarnaast maakt deze tarot gebruik van elementen uit numerologie, astrologie, alchemie en kabbala.

Verleden, heden en toekomst

De "Verleden, Heden en Toekomst" legging met de Crowley Thoth Tarot is een unieke methode die zich richt op persoonlijke zaken die momenteel een rol spelen in jouw leven. Wat deze legging onderscheidt, is dat je geen specifieke vraag hoeft te stellen. In plaats daarvan biedt deze consultatie overvloedige antwoorden en inzichten die op dit moment relevant zijn voor jou.

Het gedeelte 'Verleden' werpt licht op gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden maar nog steeds onbewust van invloed zijn op jouw leven. Het 'Heden' toont in welke situatie je je momenteel bevindt en welke energieën op dit moment van invloed zijn, inclusief suggesties over hoe je met bepaalde zaken kunt omgaan. Het 'Toekomst'-gedeelte onthult hoe bepaalde aspecten van je leven zich op de langere termijn kunnen ontwikkelen. Al deze elementen komen samen om je te voorzien van diepgaand inzicht en begeleiding.

Wat je kunt verwachten

De uitleg bij de door jou getrokken Crowley tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, is geschreven door Petra Langen, medium en tarotiste, bekend van TV. Deze kaartlegging kun je zien als een persoonlijk mini consult. Je krijgt in een korte tijd veel inzichten. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...