Tarot: Verleden, heden en toekomst

Geschikt voor specifieke vraagstukken

Deze drie kaartenlegging is bij uitstek geschikt om advies te krijgen over een specifiek vraagstuk waar je momenteel problemen mee hebt.

De "Verleden, Heden en Toekomst" legging werpt licht op wat er zich heeft voorgedaan voorafgaand aan jouw vraag, hoe de huidige situatie er op dit moment uitziet en welke mogelijke ontwikkelingen zich in de toekomst kunnen voordoen. Deze kaarten kunnen je begeleiden bij belangrijke beslissingen en bieden ondersteuning wanneer je twijfelt.

Kaart 1: Het Verleden

De kaart die het verleden vertegenwoordigt, verschaft inzicht in hoe je tot nu toe met het vraagstuk bent omgegaan. Het werpt ook licht op de ervaringen en levenslessen die hiermee gepaard zijn gegaan, inclusief de uitdagingen die je hebt doorstaan.

Kaart 2: Het Heden

De kaart die het heden symboliseert, laat zien hoe je op dit moment het vraagstuk ervaart en hoe je het beste hiermee kunt omgaan. Dit is het stadium van acceptatie waarin je je momenteel bevindt.

Kaart 3: De Toekomst

De kaart die de toekomst weergeeft, werpt een blik op wat er nog te verwachten valt als je op dezelfde koers blijft, maar het laat ook zien waar je bewust invloed op kunt uitoefenen als je veranderingen wilt aanbrengen. Dit stadium staat voor integratie, waarbij je jouw toekomst vorm kunt geven door gebruik te maken van de inzichten die je hebt opgedaan.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, beschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...