Tarot: de Ster

Inzicht in je omstandigheden

De Sterlegging biedt een waardevolle kijk op de actuele situatie waarin je je bevindt. Het onthult niet alleen wat er op dit moment speelt, maar het wijst je ook in de richting van aanbevolen stappen om verder te komen. Bovendien werpt het licht op mogelijke valkuilen die je moet vermijden, evenals je eigen sterke punten die je kunt benutten.

Deze bijzondere legging brengt vijf heldere inzichten naar voren, die samen een gedetailleerd beeld schetsen van wat er kan gebeuren in de periode van nu tot ongeveer een maand in de toekomst. Het is als een kaart die de weg voor je uittekent, met waarschuwingen voor mogelijke hobbels op de weg en aanwijzingen over hoe je jouw sterke kanten kunt benutten om met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Petra Stam, een begaafde tarotdeskundige en spirituele coach, heeft deze kaarten beschreven. Ze is tevens de auteur van het tarotboek 'Pythia, de Hogepriesteres - Symboliek en Mythologie in de Tarot,' uitgegeven door A3 Boeken.

Tijdspanne

De kaarten die getrokken zijn, werpen licht op de komende maand (30 dagen).

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Petra Stam, tarotdeskundige en heldervoelende spiritueel coach. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Spirituele Community

spirituele community Ontvang toe­gang tot diverse spiri­tuele cursus­sen en wis­sel erva­ringen uit in een beslo­ten en vei­lige omge­ving.

Lees meer...