Tarot: Relatielegging

Toepasbaar op allerlei soorten relaties

De relatielegging biedt inzicht in de onderlinge verhouding van twee individuen. Deze legging is niet beperkt tot romantische relaties; het kan eveneens worden toegepast om helderheid te verkrijgen over de dynamiek tussen vrienden, collega's, familieleden en zelfs je kinderen.

Heldere inzichten bij conflicten

We belanden allemaal weleens in conflictsituaties of in situaties waarin we ons niet begrepen voelen. Soms is het moeilijk om deze misverstanden op te lossen via een direct gesprek met de andere persoon. Deze legging kan je helpen om de aard van het conflict te doorgronden. Door inzicht te krijgen in jouw rol en de reactie van de ander, kun je wellicht de situatie een andere wending geven.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging. De teksten zijn positief en adviserend, geschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...