Tarot: de Poort

Waar het echt om gaat

De Poort biedt begeleiding voor momenten waarop je vastloopt en onzeker bent over de beste handelswijze. De bovenste kaart onthult het centrale thema van je vraag.

Deze legging is gericht op het begrijpen van de kern van de situatie, die mogelijk nog niet volledig duidelijk voor je is. Het verschaft inzicht in wat er werkelijk aan de hand is, hoe het zich heeft ontwikkeld, welke rol jij hierin hebt gespeeld, hoe je het kunt benaderen en wat de toekomst mogelijk in petto heeft.

Een nieuwe richting

Aan de rechterkant wordt belicht hoe je in het verleden hebt gehandeld en welke invloeden daarbij een rol hebben gespeeld. Aan de linkerkant worden mogelijke wijzigingen aangegeven die je in de toekomst kunt doorvoeren. Dit stelt je in staat om een andere koers te kiezen en de situatie een frisse wending te geven.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer