Tarot: Liefdesvraag

Krijg dieper inzicht in je relatie

Deze Tarot kaartlegging, genaamd de Liefdesvraag, biedt waardevol inzicht in jouw relatie met je partner. Het verschaft een helder overzicht van jouw perspectief, dat van je partner en hoe jullie momenteel de relatie beleven. Bovendien voorziet het in waardevol advies en wijst het op potentiële kansen om jullie band te versterken.

Tijdsbestek

De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maand (30 dagen).

Hoe het werkt

Na de betaling neem je even de tijd om je te concentreren op de vraag of het aspect van de relatie waarin je meer inzicht wilt verkrijgen. Klik vervolgens driemaal op het kaartendeck terwijl je jullie relatie in gedachten houdt. Je ziet dan welke kaarten je hebt gekozen. Klik daarna op "OK" en ontvang een uitgebreide interpretatie van jouw kaarten.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging. De teksten zijn geschreven door Petra Stam. Petra is een tarotexpert, spirituele coach en heldervoelend. Ze is ook de auteur van o.a. het tarotboek 'Pythia, de Hogepriesteres - Symboliek en Mythologie in de Tarot', uitgegeven door A3 boeken. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten