Tarot: Liefdesinzicht

Inzicht in je liefdesdynamiek

Met de Tarotlegging Liefdesinzicht krijg je vijf diepgaande perspectieven op de interactie tussen jou en een geliefde. Deze legging kan betrekking hebben op zowel je huidige partner als een mogelijke nieuwe romantische ontmoeting.

De kaarten werpen licht op de huidige situatie, bieden waardevol advies over hoe je de geliefde kunt benaderen, onthullen ondersteunende factoren en schetsen een beeld van waar deze relatie naar toe kan gaan in de komende maand.

De interpretaties van de kaarten zijn geschreven door Petra Stam, eveneens de auteur van het boek "Pythia, de Hogepriesteres - Symboliek en Mythologie in de Tarot", uitgegeven door A3 boeken in 2012.

Tijdsbestek

De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maand (30 dagen). Dit biedt een concreet en gericht inzicht in wat je kunt verwachten in jouw liefdesleven op korte termijn.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie van deze legging, de teksten zijn geschreven door Petra Stam, tarotist, spirituele coach en astroloog. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...