Tarot: Inzicht in je gevoelsleven

Dieper inzicht in je emotionele leven

Deze tarotlegging is een waardevol hulpmiddel dat dieper ingaat op vragen die verband houden met je gevoelens en emoties. Het biedt niet alleen antwoorden, maar werpt ook licht op hoe een specifieke situatie zich zal ontvouwen, en stelt je in staat om helderheid te verkrijgen over de complexiteit van je emotionele en affectieve leven.

Het kernpunt van deze legging is de verkenning van je emoties. Het nodigt je uit om te onderzoeken hoe je omgaat met de emotionele kwesties die zich voordoen en welke impact jouw emoties hebben op deze situaties. Daarnaast biedt het inzicht in de manier waarop je emotioneel kunt groeien en hoe je kunt leren om effectiever met deze uitdagingen om te gaan. Deze legging is een instrument om je te helpen begrijpen hoe je emoties jouw leven beïnvloeden en hoe je ze kunt gebruiken als bouwstenen voor persoonlijke groei en welzijn.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer