Tarot: Blinde vlek

Begrip van je zelfbeeld

Overweeg je de Blinde vlek Tarotlegging? Deze legging gaat diep in op je onderbewustzijn en biedt inzicht in hoe je jezelf ziet in vergelijking met hoe anderen jou waarnemen.

Een Krachtig Hulpmiddel

Deze legging kan confronterende waarheden aan het licht brengen, maar kan ook dienen als bevestiging van wat je al weet. Bovendien is het een waardevol instrument om je interacties met anderen te verbeteren.

Wat de kaarten onthullen

De eerste kaart werpt licht op jouw zelfbeeld en hoe anderen jou zien. Wanneer deze twee perspectieven overeenkomen, duidt dit op een gelijke perceptie. De tweede kaart onthult wat er zich onbewust afspeelt, zowel in jou als in de perceptie van anderen. De derde kaart belicht de verborgen aspecten van jezelf die je weliswaar kent, maar liever voor anderen verborgen houdt. De vierde kaart laat zien welke gedragspatronen anderen opmerken, maar waarvan jij je niet bewust bent. Deze kaart vertegenwoordigt het onontdekte terrein dat vraagt om exploratie.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie van deze legging, de teksten zijn geschreven door door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts€ 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Domeinnamen te koop

HetStaatInDeSterren.nl

MyMobi.nl

YouMobi.nl

  Neem bij interesse contact met ons op

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...