Tarot: Probleemlegging

Het ontrafelen van dilemma's

De Probleemlegging biedt verheldering op het moment dat je geconfronteerd wordt met een uitdagende situatie.

Het is essentieel om te begrijpen dat er geen willekeurigheid bestaat in het leven; elke kaart die je trekt, wordt je aangereikt door je Innerlijke Zelf en je Gidsen. Of deze kaarten nu fysiek voor je liggen of op een computerscherm verschijnen, de wezenlijke betekenis van Tarot blijft onveranderd.

Leven vanuit Liefde

Door te werken met de inzichten van deze legging, zul je niet alleen verandering in jezelf opmerken, maar ook in de mensen om je heen. We zijn allen energetisch met elkaar verbonden, dus wanneer één individu groeit en meer vanuit liefde leeft, heeft dit een positieve invloed op anderen in je omgeving.

Oplossen van problemen

Deze legging communiceert een duidelijke boodschap over hoe je positieve invloed kunt uitoefenen ten gunste van jezelf. Het wijst ook op negatieve invloeden die het probleem kunnen vergroten en wellicht deel uitmaken van de oorzaak ervan. Tot slot verschaft het inzicht in hoe je met je eigen kracht en energie kunt bijdragen aan het oplossen van het probleem.

Zelfontplooiing

Het is van groot belang om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Deze legging biedt de gelegenheid om helderheid te verkrijgen over welke aspecten je moet aanscherpen en aan welke aspecten je moet werken. Als je besluit om stappen te zetten in een uitdagende situatie, voer dan deze legging uit en zet jezelf en je omstandigheden in beweging.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Wendy'Ann, lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk 'De weg naar jezelf'. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt € 4,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten