Tarot: Maandlegging

Kies zelf je maand!

Met deze tarot maandlegging heb je de vrijheid om zelf de maand te kiezen en daarbij kaarten te trekken, wat leidt tot een bijzonder persoonlijke interpretatie. Deze tarot maandlegging biedt diepgaand inzicht en helpt je om een grondiger begrip te ontwikkelen, waardoor je persoonlijke groei kunt stimuleren en ondersteund wordt bij de keuzes die je in de komende maand maakt.

Elke kaart die je trekt, bevat een boodschap afkomstig van je Innerlijke Zelf. Of deze kaarten nu fysiek zijn of als virtuele afbeeldingen op een computer verschijnen, hun impact blijft dezelfde. Het maakt niet uit hoe je ze ontvangt; de waarde ligt in de betekenis en de inzichten die ze bieden.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, spiritueel coach en tarotiste. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer