Tarot: Liefdesweeklegging

Inzicht in liefde en relaties

Het raadplegen van de tarot gaat vaak hand in hand met het verkrijgen van inzicht in liefde en relaties. Deze specifieke weeklegging, gericht op liefde en jouw relaties, is bedoeld om je de komende dagen te begeleiden bij het vinden van liefde of het verbeteren van bestaande relaties.

Contact met je Innerlijke Zelf

Elke kaart die je trekt, wordt beschouwd als een boodschap van je Innerlijke Zelf en je Spirituele Begeleiders. Of je nu fysieke kaarten thuis gebruikt of digitale kaarten selecteert op een computer, het principe blijft hetzelfde. Deze handelingen worden geleid door hogere energieën om ons waardevolle inzichten te bieden.

Tijdsbestek

De getrokken kaarten hebben betrekking op één week. Dit biedt een specifiek en gefocust inzicht in wat je kunt verwachten in jouw liefdesleven op de korte termijn.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen op het gebied van liefde en relaties, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...