Astrologie: Levensleshoroscoop

Ken jezelf

Door de eeuwen heen is het idee van 'zelfontdekking' gekoesterd, waarbij de overtuiging heerst dat er een innerlijke, unieke identiteit in ons huist die kan worden onthuld door geestelijke en spirituele groei. De kern van wie we zijn, ligt al binnenin ons, en de uitdaging ligt in het naar de oppervlakte brengen van deze essentie.

Jouw persoonlijke ontwikkelingstraject

Deze unieke horoscoop biedt inzicht in de manier waarop je jezelf kunt ontwikkelen. Dit wordt bepaald door de posities van Saturnus en de Noordelijke Maansknoop. Door hun plaatsing in de horoscoop wordt onthuld welke lessen je in dit leven mag leren. Daarnaast ontvang je de benodigde middelen om goed voorbereid aan deze reis te beginnen.

Wat je kunt verwachten

Je ontvangt een duiding en uitleg over je persoonlijke lvensles. De prijs van deze horoscoop bedraagt € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de horoscoop kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer