Lenormand: Weeklegging

Eén kaart per dag

De uitgebreide Lenormand Weeklegging is een methode waarbij zeven kaarten worden geïnterpreteerd, elk toegewezen aan een specifieke dag van de week. Deze kaarten werpen samen een gedetailleerder licht op de gebeurtenissen en energieën die je te wachten staan in de komende week.

Hoewel elke dag zijn eigen toegewezen kaart heeft, is het van essentieel belang om de betekenis van elke dag te begrijpen binnen het bredere perspectief van de zeven kaarten die de hele week beslaan.

Werkwijze

Om deze legging effectief uit te voeren is het belangrijk om je volledig te richten op de aankomende week. Na het trekken van de zeven kaarten, neem de tijd om grondig na te denken en laat de symboliek en boodschappen van elke kaart op je inwerken. Maak gebruik van je eigen spirituele intuïtie en wijsheid om de interpretatie van de kaarten toe te passen op je persoonlijke situatie en doelen.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het Handboek Lenormandkaarten. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...