Lenormand: Succeslegging

Het creëren van jouw strategie

Met de Lenormand Succeslegging kun je op een doeltreffende manier je route uitstippelen om succes te bereiken, of het nu gaat om grotere levensdoelen of specifieke situaties waarin je meer succes wilt behalen.

De eerste kaart fungeert als een steunpilaar voor het motiveren van jezelf, het aanspreken van je innerlijke wilskracht en het ondernemen van actie.

De tweede kaart voorziet je van advies op het gebied van financiën, werk, materiële bezittingen en jouw algehele gezondheid.

De derde kaart helpt je bij het vergaren van kennis, het verbeteren van je denkvermogen en het efficiënt communiceren met anderen.

De vierde kaart reikt je tools aan om beter om te gaan met emoties, relaties te versterken en meer geluk te vinden in je leven.

Dit alles stelt je in staat om te begrijpen hoe je in de komende maand het maximale uit het leven kunt halen en daadwerkelijk succes kunt bereiken.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het Handboek Lenormandkaarten. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...