Lenormand: Perspectieflegging

Inzicht in je huidige situatie

Met de Lenormand Perspectief-legging kun je inzicht verwerven in je huidige situatie en de komende maand. Deze legging omvat het trekken van vijf kaarten, elk met een specifieke betekenis.

  • De kaart 'Huidige situatie' biedt een overzicht van je algemene omstandigheden en waar je je momenteel bevindt.
  • De kaart 'Wat werkt mee' belicht je sterke punten, kansen en mogelijkheden die je kunt benutten in deze fase van je leven.
  • De kaart 'Valkuilen en tegenwerking' wijst op gebieden waar je voorzichtigheid moet betrachten en waar mogelijke obstakels of uitdagingen kunnen liggen.
  • De kaart 'Wat te doen' geeft praktisch advies over stappen die je kunt ondernemen om je welzijn en geluk te bevorderen in de huidige situatie.
  • De laatste kaart 'Waar leidt het toe' werpt een blik in de toekomst en onthult wat je kunt verwachten in de komende maand. Het biedt inzicht in de mogelijke uitkomsten van de beslissingen en acties die je onderneemt op basis van de voorgaande kaarten.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het Handboek Lenormandkaarten. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...