Lenormand: Maandlegging

Voorbereid zijn op de komende maand

De Lenormand Maandlegging biedt een diepgaand inzicht in wat je te wachten staat gedurende de maand die je hebt geselecteerd.

Deze legging is een uniek instrument om jezelf grondig voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die in de komende maand op je pad zullen komen. Het doel is om je in staat te stellen het volledige potentieel van jezelf en de omstandigheden om je heen optimaal te benutten.

Door deze waardevolle inzichten kun je doelgerichter en met meer zelfvertrouwen de door jou gekozen maand betreden. Hierdoor ben je in staat om het beste uit zowel jezelf als de situaties die zich voordoen te halen. Het biedt je de kans om proactief te handelen, obstakels te overwinnen en successen te behalen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het Handboek Lenormandkaarten. De prijs voor deze unieke kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...