Tarot: Jaarlegging

Trek je eigen kaarten

Het is van uiterst belang dat je deze jaarlegging slechts eenmaal per periode van 12 maanden raadpleegt. Deze aanpak zorgt ervoor dat de informatie helder en overzichtelijk blijft, en biedt je tevens de gelegenheid om diepgaand na te denken over de voorspellingen. Op die manier kun je grondig voorbereid aan de komende 12 maanden beginnen en de verstrekte adviezen effectief in de praktijk brengen.

Nieuwe Aanpak voor de Jaarlegging

Een opvallende verschuiving ten opzichte van voorgaande jaren is dat je nu zelf de kaarten kunt trekken, waardoor je een veel persoonlijkere legging ontvangt! Dit betekent dat de kaarten die je selecteert een uniek inzicht verschaffen, volledig afgestemd op jouw energie en vragen.

Bovendien kon je voorheen de jaarlegging alleen bekijken voor een kalenderjaar, maar nu krijg je de flexibiliteit om deze voor elke gewenste periode van 12 maanden te genereren. Dit houdt in dat je kunt kiezen vanaf welke maand en welk jaar de horoscoop begint, zodat deze nauwkeurig aansluit bij jouw behoeften en plannen voor de komende tijd. Dit nieuwe aspect geeft je meer controle over je jaarlijkse vooruitzichten en maakt de ervaring nog persoonlijker en relevanter.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, spiritueel coach en tarotiste. De prijs voor deze kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Mediumschap

spirituele communityThuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...

Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer