Tarot: Inzicht, evenwicht en harmonie

Langdurige Kwesties?

Als je al geruime tijd worstelt met problemen, is dit het perfecte moment om te kiezen voor de "Inzicht, Evenwicht en Harmonie Tarotlegging". Deze specifieke tarotlegging is speciaal ontworpen om antwoorden te bieden op jouw vragen en zich te concentreren op een bestaande, voortdurende situatie of uitdaging.

Deze legging omvat het trekken van drie kaarten, elk met een unieke symbolische betekenis: inzicht, evenwicht en harmonie. Deze kaarten werpen licht op de rode draad van jouw situatie en helpen je diepgaande inzichten te verkrijgen. Het is belangrijk om te onthouden dat elke kaart die je hier trekt, een geschenk is vanuit jouw innerlijke zelf. Of deze kaarten nu fysieke kaarten zijn of digitale representaties op een computer, de spirituele kracht van de tarot blijft onveranderd en biedt waardevolle begeleiding.

Hoe werkt het?

Om te beginnen is het essentieel om je geest zo leeg mogelijk te maken en je volledig te concentreren op de vraag waarover je helderheid zoekt. Na het voltooien van de betaling worden er drie kaarten getrokken, specifiek gericht op jouw situatie. Neem de tijd om de betekenis van elke kaart te overdenken en gebruik jouw eigen spirituele wijsheid om te begrijpen hoe je deze inzichten kunt toepassen in jouw leven.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, beschreven door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...