Engelen Levenslegging

De aanwezigheid van engelen

Het verschijnen van engelen in je leven is geen toeval. Het is een teken dat ze altijd klaarstaan om je te ondersteunen. Ze dienen als gidsen, wijzend op de juiste weg en onthullend wat het beste is voor jou.

In deze specifieke kaartlegging worden engelenkaarten ingezet om inzicht te bieden in drie cruciale levensgebieden: thuis en gezondheid, werk en financiën, en relaties en vriendschappen.

Voor elk van deze levensgebieden ontvang je niet alleen waardevol advies, maar ook voorbeelden van aanroepingen waarmee je direct om hulp van de engelen kunt vragen in je dagelijks leven. Uiteraard kun je ook je eigen woorden gebruiken.

Onthoud dat engelen altijd beschikbaar zijn om je bij te staan; het enige wat je hoeft te doen, is simpelweg om hun hulp te vragen. Ze zijn er om je te begeleiden op je levenspad, altijd bereid om je te ondersteunen in jouw reis.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van o.a. Manifestatie & Resonantie over energie en bewustzijn. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...