Engelen Advieslegging

De aanwezigheid van engelen in je leven

Engelen zijn wezens die op je levenspad verschijnen wanneer je hun bijstand nodig hebt, en alles wat je hoeft te doen, is eenvoudigweg om hun hulp te vragen.

De eerste aartsengel speelt een cruciale rol bij het onthullen van de obstakels die zich op je pad bevinden en staat klaar om je te ondersteunen bij het overwinnen van deze hindernissen.

De tweede aartsengel richt zich op het brengen van vernieuwing in je leven, en hij staat aan je zijde terwijl je nieuwe mogelijkheden omarmt en groeit.

In de beschrijvingen van deze twee aartsengelen vind je ook een speciale aanroeping die je kunt gebruiken om direct contact te leggen met deze hemelse wezens. Natuurlijk ben je vrij om je eigen bewoordingen te kiezen als dat je voorkeur heeft. Dit is een uitnodiging om doelbewust de hulp en begeleiding van deze engelen aan te roepen en zo hun liefdevolle aanwezigheid in jouw leven te verwelkomen.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van o.a. Manifestatie & Resonantie over energie en bewustzijn. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de duiding van de kaarten kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!

 

 
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...