Chinese astrologie: jaarhoroscoop 2023

Het jaar van het Konijn loopt van 22 januari 2023 t/m 9 februari 2024.

Konijnen zijn van nature geneigd tot harmonie en staan bekend om hun vriendelijkheid en goede manieren. Ze blinken uit in diplomatie en zijn vaak uitstekende bemiddelaars, wat hen eveneens succesvol maakt in zakelijke aangelegenheden. Konijnen hebben een instinct voor lucratieve kansen en weten ze snel te benutten, deels dankzij hun onderhandelingsvaardigheden.

Konijnen hebben een brede interesse, zijn uiterst nieuwsgierig en beschikken over een voortreffelijk geheugen, bijna als een wandelende encyclopedie. Ze genieten van diepgaande gesprekken, maar onthullen niet snel hun eigen innerlijke gedachten. Hun discretie, tact en gevoeligheid zijn opmerkelijk, maar ze zijn gevoelig voor kritiek en kunnen daar dan ook niet goed tegen.

Weet je niet welk Chinees dierenriemteken bij een geboortedatum hoort? Dan kun je dat hier ook gratis laten berekenen.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt een uitgebreide interpretatie van hetgeen je in 2023 kunt verwachten volgens de Chinese astrologie. De prijs voor deze duiding bedraagt € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze duiding wilt aanschaffen, selecteer dan je gewenste betaalmethode en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na de betaling keer je terug naar deze website, waar je de horoscoop kunt lezen.

LET OP: Het kan enkele seconden duren voordat je terugkeert naar deze website. Sluit geen pagina af en gebruik de terugknop niet!